Mus-sortiment / HandShoe Mouse

HandShoe Mouse Wireless Left Large

Ergonomisk nyhet för höger eller vänster hand! En mycket bekväm och behaglig mus gjord för dig som vill jobba mer effektivt och bekvämt.

HandShoe Mouse ger dig en bättre arbetsställning, samtidigt som den effektiv förhindrar RSI-skador och musarm.

Perfekt passform för din hand

HandShoe Mouse passar som handen i handsken och finns för både höger- och vänsterhänta. Den unika och patenterade utformningen stödjer din hand.

HandShoe Mouse finns i tre storlekar (small, medium och large), alla i såväl trådbundet som trådlöst utförande. Därför finns det alltid en HandShoe Mouse för alla!

Handen nuddar inte skrivbordet

Handleden får ett bra stöd, medan fingrar och tumme vilar avslappnat på ovansidan av musen.

Lyft inte handen

Motverkar behovet av att “greppa om” musen.

Flytta musen utan att flytta muspekaren

En mer avancerad funktion är att du kan flytta musen utan att flytta muspekaren. Vinkla den helt enkelt så att den ligger på sin långkant, genom att försiktigt trycka ned ditt lillfinger på sidan av musen. Flytta sedan musen och låt den glida över ditt skrivbord!

Slappna av i hela handen

HandShoe Mouse ger den mest avslappnade positionen, som förhindrar onödigt greppande och klämmande som de flesta traditionella möss kräver.

Motverkar spänningar, värk och musarm

Med HandShoe Mouse använder du underarmen — inte handleden. På så vis arbetar du med de större muskelgrupperna, snarare än de svagare och mer känsliga i hand och handled.

Lätta och rätt positionerade knappar

Knapparna på denna ergonomiska mus är positionerade i linje med dina fingrar. Allt som behövs är ett lätt tryck för att klicka på knapparna.

Förändra vikten på musen

Du kan förändra vikten på din HandShoe Mouse. Inuti finns vikter, som du kan ta bort eller lägga till efter behov. Allt för att du ska få en mus som passar dig — inte bara i storlek, utan även viktmässigt.

Vila dina armar på ett underarmsstöd

Vi, liksom tillverkaren Hippus, rekommenderar att använda ett underarmsstöd tillsammans med HandShoe Mouse. Detta är givetvis inget krav, men höjer din komfortnivå ytterligare.

Resurser

Mät din hand!

Mer information (produktblad)

Tips och tricks (filmer)Extern information

Mer information — både teknisk och ergonomirelaterad — finns på webbsidan för HandShoe Mouse.
Produktblad för LL2UL

För mer information om HandShoe Mouse Wireless Left Large, ladda ner produktbladet i PDF-format.Produktbild för nerladdning

Hämta högupplöst produktbild (öppnas i nytt fönster).Antal/förpackning: 1 st.
Artikelnummer: LL2UL


Ännu inte återförsäljare?
Kontakta oss för mer information,
eller ring oss på 033-22 63 00.

© 1999–2021 WestBase AB. | WestBase AB, Åsboholmsgatan 21, 504 51 Borås, Sweden | Tel: +46 33 22 63 00 | Skype: westbase_ab | Mail: info@westbase.se